Marianne PutsDelicieux’s Chef-Patron Marianne Puts kookt! Zij is reeds 25 jaar cateraar "pur sang", werkzaam vanuit het Waalse dorp Neufchateau. Als dochter van voormalig "Ladychef of the Year" Ida Kleijnen van sterrenrestaurant de Lindenhorst te Valkenburg, is koken haar lifestyle geworden. Haar smaak is gebaseerd op eerlijke, huisgemaakte en vakkundig bereide gerechten, op basis van kwaliteitsproducten en verse producten uit de regio. Samen met haar team kookte zij al voor leden van het Koninklijk Huis en is zij een bekend gezicht geworden in de Zuid-Limburgse horeca.

Haar verfijnde vakkennis deed ze op bij diverse gerenommeerde restaurants, waaronder restaurant de Swaen in Oisterwijk, restaurant de Hoefslag in Bosch en Duin en Scholtershof in Hasselt.

Samen met partner John en hun twee zonen, staat Delicieux garant voor verfijnde kwaliteit en perfect verzorgde gelegenheden bij U thuis of op locatie.

 

John PutsSamen met Marianne, is John reeds 25 jaar eigenaar van Delicieux catering. Nadat zonen Jim en Phill ook hun intrede maakten in het bedrijf, heeft John de verantwoording voor het organisatorisch- en logistieke aspect op zich genomen.

Weliswaar speelt dit zich achter de schermen af, zijn werk is onmisbaar voor het functioneren van het bedrijf. Van kleine tot grote opdrachten, van locatie tot locatie, John zorgt iedere keer voor een correct verlopen culinaire gelegenheid en tevreden gasten.

 

Phill PutsPhill treedt in de voetsporen van zijn culinaire familie. Hun voorbeeld volgend, is voor Phill de juiste smaak van gerechten het belangrijkst. Gepassioneerd zoekt hij dan ook naar verfijnde, pure en originele combinaties en creaties. Geïnspireerd door vroegere tijden, waarin rustiek koken centraal stond, heeft Phill zich gespecialiseerd in het barbecue-vakmanschap.

Zijn ervaring deed hij op in gerenommeerde restaurants, zoals Le bon Vivant, restaurant Rozemarijn en restaurant Da Vinci. Tevens bezocht hij eetculturen in Japan en Brazilië om zijn kennis te verbreden. Naast zijn liefde voor koken en mooie producten, zoekt hij samen met zijn broer Jim naar passende en spannende combinaties tussen wijn en spijs. Phill heeft hier voor een Wset- wijn opleiding voor gevolgd.

 

Jim PutsAls oudste zoon, heeft Jim onlangs zijn entree gemaakt bij Delicieux catering. Ondanks zijn vroegere ambitie voor de ICT-branche, ontwikkelde ook hij gedurende de jaren een enorme passie voor de horeca, waardoor zijn toekomstplannen wijzigden. Met veel overtuiging en enthousiasme heeft hij vervolgens een horeca management opleiding gevolgd, waarna hij een vijf-jarige ervaring heeft opgedaan bij Chateau Neercanne; beginnend als stagiair, doorgegroeid tot banqueting manager. Hieropvolgend heeft Jim het team van restaurant Tout a Fait versterkt als Maitre. Echter, ondanks deze leerzame en prettige leerweg had Jim altijd een terugkeer naar Delicieux als doel.

Binnen Delicieux verzorgt Jim de rol van gastheer, en is daardoor veelvuldig op de voorgrond aanwezig. Tevens is hij samen met zijn broer Phill verantwoordelijk voor de keuze van wijnen, afhankelijk van de behoeften en wensen van de gast. Om deze rol goed te kunnen vervullen, heeft Jim een WSET-wijn opleiding gevolgd.